A-Safe introduceert leasen flexibele aanrijdbeveiliging

A-Safe breidt de mogelijkheden uit voor het realiseren van een veiliger magazijn. De flexibele, kunststof aanrijdbeveiligingen van de leverancier kunnen vanaf nu ook worden geleaset. A-Safe Nederland is wereldwijd de eerste vestiging die verschillende leaseconstructies aanbiedt.

De leverancier hoopt met de nieuwe optie in meer magazijnen de duurzaamheid en veiligheid te waarborgen. Leasen biedt bedrijven de kans flexibele kunststof aanrijdbeveiliging te implementeren binnen het magazijn, zonder dat er direct hoge aanschafkosten aan verbonden zijn. De jaarlijkse kosten die leasen met zich mee brengt zijn bovendien substantieel lager in vergelijking tot aanschaf, afschrijving en onderhoud van traditionele stalen aanrijdbeveiligingen, stelt A-Safe.
De maandelijkse lasten liggen de gehele periode vast, zodat bedrijven niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Na afloop van de leaseperiode kan het leasecontract worden verlengd, of kan de aanrijbeveiliging worden overgenomen tegen een vooraf overeengekomen restwaarde.

De aanrijdbeveiliging van A-Safe is dankzij het unieke productieproces flexibel, Hierdoor worden de krachten bij een aanrijding geabsorbeerd en afgevoerd. De aanrijdbeveiliging keert vervolgens weer terug naar de originele vorm. Als gevolg hiervan is er minder schade aan vloer en materieel en is een duurzaam representatieve uitstraling gegarandeerd.
A-Safe levert verschillende soorten aanrijdbeveiligingen; van kolom- en muurbescherming tot stelling- en machinebescherming, en van vangrails tot personen geleide routes ter bescherming van personeel van voertuigen.
Aanvullend biedt de leverancier een kosteloos advies, afgestemd op de situatie, gespecialiseerde service en onderhoud gedurende de contractperiode. Bovendien worden de beveiligingen twee keer per jaar geïnspecteerd.

Tags:

A-Safe, Aanrijdbeveiliging, Intralogistiek, Veiligheid

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.