EP Equipment met drie trucks naar LogiMat

EP Equipment toont drie eigentijdse (pallet)trucks op de LogiMat 2018. Het gaat om verticale orderpicker JX1, elektrische pallettruck EPT 12EZ en palletwagen EPT 20ET. Elk heeft zijn eigen kwaliteiten en toepassingen.

Voor kleine verpakkingen

Orderverzamelaar JX1 is vooral bedoeld voor bedrijven in de e-commerce. Deze bedrijven hebben te maken met kleine verpakkingsmaten en kleine onderdelen-magazijnen.  Traditionele pallettrucks en smalle gangen stapelaars voldoen daar niet aan de behoeften. De JX1 doet dat wel. Deze verticale orderverzamelaar haalt producten op tot een hoogte van 6,5 meter. De machine heeft een functioneel werkplatform, intuïtieve bediening en een hoge productiviteit.
De JX1 is onlangs getest door Andersom Testing. De test is gepubliceerd op Logistics Inside.

Voor winkelomgevingen

De tweede truck, de elektrische pallettruck EPT 12EZ Li-ion, is speciaal ontworpen voor winkels. Grote, traditionele pallettrucks zijn daar niet op hun plaats. Ze zijn te groot en zien er te industrieel uit. De EPT 12EZ past daarentegen wel goed in een winkelomgeving. Deze is zo compact als een handpallettruck, weegt slechts 130 kg en heeft een modern uiterlijk. De eenvoudige bediening is een extra pluspunt.
Ook de EPT 12EZ is getest door Andersom Testing. De resultaten vindt u hier.

Voor distributielogistiek

Voor stadsdistributie toont EP Equipment tot slot een compacte palletwagen op de LogiMat, de EPT 20ET. Last mile levering vereist flexibele en ergonomische oplossingen. De EPT 20ET is ideaal voor  ongelijkmatige wegen, trottoirs en hobbelige klinkersstraten. De palletwagen heeft speciale schokabsorptie en innovatieve laadwielen, die zelfs trottoirs kunnen beklimmen.

LogiMat 2018 wordt gehouden van 13 tot 15 mars in Stuttgart, Duitsland. De EP-Equipment stand is te bezichtigen in hal 9, stand F60.

 

Tags:

Andersom test, EP 12EZ, EP Equipment, EP Equipment JX1, Li-ion, Lithium ion, LogiMAT, Orderpicking, Orderverzamelen

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.