Motrac Linde haalt heavy duty heftruck naar Nederland

Dit is hem, krachtpatser FH32 van CVS Ferrari. Het is de eerste heavy duty heftruck van de Italiaanse fabrikant die in Nederland aan de slag mag. Dat is te danken aan Motrac Linde, die in augustus 2017 exclusief dealer in Nederland werd voor CVS Ferrari. Eind vorig jaar werd de eerste grote heftruck afgeleverd bij Franklin Offshore in Rotterdam.
De heavy duty heftrucks van CVS Ferrari zijn geschikt voor zeer zware taken en moeilijke werkomstandigheden. Ze beschikken over zeer grote laadvermogens, namelijk van 18 tot 48 ton. Dat is de reden dat Motrac Linde de samenwerking met CVS Ferrari aanging. Het Almeerse bedrijf constateert een groeiende vraag naar grote heftrucks voor de zeer zware industrie.

FH32 voor heavy duty

Franklin Offshore, het eerste bedrijf met een ‘Ferrari heftruck’ is een bedrijf in die categorie. Het bedrijf produceert en levert staalkabelproducten en staalconstructies voor de offshore en de maritieme en industriële markt. Motrac Linde adviseerde hen de FH32 te kiezen. Deze truck heeft 32-ton hefcapaciteit, een laag brandstofverbruik, standaard ingebouwde veiligheidssystemen en de meest moderne en kwalitatieve hydraulica en elektrische componenten. Bovendien voldoen de CVS Ferrari heftrucks aan strenge milieuwetgeving. Met de EURO 5 motoren lopen ze vooruit op de huidige wetgeving.  Ook zijn ze onderhoudsarm, stil en veilig, onder meer door camera’s die de werkomgeving in beeld brengen.

Tags:

CVS Ferrari, Dealerschap, Heavy duty, Heftruck, Heftrucks, MotracLinde, Zware industrie

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.