SSI SCHÄFER presenteert ‘Logistieke wake-up call’ tijdens Logistica

SSI Schäfer verzorgt tijdens de Logistica 2017 dagelijks een niet-alledaagse kijk op de logistieke toekomst. De energievolle en inspirerende ‘Wake-up call’ in theater 6 snijdt in sneltreinvaart onderwerpen aan als exponentiele groei, blockchain, kunstmatige intelligentie, robotisering en automatisering. Aansluitend zijn er Questions & Answers sessies met de trendverkenners van Fountainheads op de stand van SSI Schäfer. Aanmelden voor de wake-up call kan via deze link.

De stand van SSI SCHÄFER is te vinden in hal 4 aan het Scala Deliver (stand B021), waar de nieuwe Weasel AGV werkend te zien is. Dit onbemande voertuig kan dozen, kunststof bakken en een variëteit aan andere goederen tot 35 kg flexibel, veilig en zonder toegangsbeperkingen transporteren, tegen lage aanschaf- en exploitatiekosten en zonder dat daarvoor een transportbaansysteem nodig is.
De automatisch geleide voertuigen navigeren langs flexibele vloergeleiding, die snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Omdat het systeem flexibel en schaalbaar is, kan er snel worden ingespeeld op veranderende klantbehoeften en vraag. De Weasel is in 2016 bekroond met de IFOY Award.

In vergelijking tot eerdere beursedities, zijn er minder logistieke producten te zien op de stand van de magazijninrichter. Directeur Arie Ariese licht toe: “De reden waarom wij minder logistieke producten tonen op onze stand is dat wij niet denken vanuit het product, maar een optimale oplossing bieden. Hiervoor is het begrijpen van de bedrijfsprocessen van onze relaties essentieel, zodat zij met de juiste oplossing de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen treden: van XS tot XXL magazijnen. Daarom voeren wij graag een goed gesprek op onze stand onder het genot van een hapje en een drankje.”

Tags:

Logistica, Logistica 2017, SSI, SSI Schäfer, Weasel, Weasel AGV

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.