AGV International richt pijlen nu ook op Duitsland

Na een succesvolle periode op de Nederlandse markt, waarin samen met UniCarriers voor meerdere klanten in verschillende branches AGV-totaaloplossingen zijn ingericht, heeft AGV International besloten om uit te breiden naar Duitsland en een Duitstalige website te lanceren. Met de uitbreiding hoopt AGV International Duitse prospects een beter inzicht te kunnen bieden in de voordelen van haar AGV-totaalsystemen.

AGV International is een onafhankelijke specialist in intelligente AGV en WMS-oplossingen, inclusief stellingen en AGV-shuttles. De onderneming claimt één van de eerste AGV-aanbieders te zijn die AGV-totaaloplossingen voor de productie- en logistieke markt heeft doorontwikkeld. De pragmatische en unieke ontwerpen reduceren volgens AGV International de proceskosten aanzienlijk, terwijl het proces foutloos, voorspelbaar en efficiënt verloopt.

“Wij zijn erg trots op de mooie opdrachten die we gegund hebben gekregen en zijn meer dan tevreden met de opdrachten die in het vooruitzicht liggen. In de toekomst willen wij nog meer bedrijven kunnen voorzien van een optimale AGV-oplossing. De AGV-markt is toegankelijker dan ooit en wij geloven dat het succes in Nederland dient te worden uitgebreid over de grens”, stelt oprichter en managing director Tom Broeder.

Binnen Europa is de Duitse AGV-markt het grootst en daarmee belangrijk voor een noodzakelijke groei.

Tags:

AGV, AGV International, AGV's, Intralogistiek

Copyright © 2024. All rights reserved. Website gerealiseerd door RIFF Online.